Po dvojročnej prestávke sa 15. augusta opäť naživo predstaví jedna z najznámejších slovenských kapiel - Elán. Skupina odštartuje svoju tohtoročnú koncertnú sezónu vystúpením v Terchovej, kde sa predstaví po 18 rokoch. V rodisku Juraja Jánošíka sa Elán predstavil ešte v starej zostave 30. júla 1992. Spomínaným open air predstavením sa začne séria koncertov v bývalom Československu, skupina však zatiaľ pre Slovensko potvrdila len dve vystúpenia.

Koncert legendárnej slovenskej kapely prináša rockový hudobný festival Terchovský Budzogáň. Skupina sa fanúšikom predstaví deň po festivale. Pôjde teda o oficiálnu poďakovaciu párty a organizátor pri tejto príležitosti pripravil pre priaznivcov zvýhodnené vstupné.

"Našim cieľom je prinášať do Terchovej veľké koncerty a bezpochyby jediný open air Elánu toto leto veľkým bude. Berieme to aj ako formu poďakovania Terchovčanom a všetkým tým, ktorí nám s festivalom pomáhajú," hovorí organizátor festivalu Terchovský Budzogáň Miroslav Tomaškovič, ktorý minulý rok hostil v Terchovej americkú kapelu Offspring.

Vstupenky na koncert skupiny Elán v Terchovej sa dostanú do predaja v sieti Ticketportal v najbližších dňoch.

Agentúru SITA o tom informoval Maroš Havran zo spoločnosti POZITIVA.

--
Zdroj: SITA
Foto: Elan.cz

Súvisiaci interpreti: Elán