Po viac ako roku sa v sobotu 13. novembra stretnú priaznivci kultovej kapely Depeche Mode. Po prvýkrát sa Depeche Mode Party bude konať v útulných priestoroch Nu Spirit Clubu na Šafárikovom námestí 7 v Bratislave. Počas tzv. black celebration zaznejú najväčšie hity, ale aj rarity a live nahrávky slávnej britskej kapely. Na svoje si však prídu aj fanúšikovia iných kapiel, ktoré sú tvorbou DM výrazne ovplyvnené - z Talianska zavíta do Bratislavy skupina Babylonia, z Česka zase legenda menom Oceán.

Projekcia počas večera ponúkne záznam z posledného turné Depeche Mode, v rámci ktorého skupina koncertovala aj na Slovensku, ale aj ďalšie - raritné i notoricky známe - videá a klipy. "Vianočným darčekom" budú vstupenky na decembrový koncert Recoil, ktoré sa podľa organizátorov budú na Depeche Mode Party "rozdávať".

Ako hosť večera vystúpi v rámci svojho turné Tour La Solitude 2010 talianska skupina Babylonia, ktorá vystupovala aj pred takými kapelami ako a-ha, Pet Shop Boys, IAMX a ďalšími. To však z ďaleka nie je všetko, skutočnou čerešničkou na torte bude vystúpenie kultovej skupiny Oceán a to v pôvodnej inštrumentálnej zostave, kde Dušana Vozáryho, Honzu Vozáryho a Petra Kučeru doplní speváčka Jitka Charvátová.

Vzhľadom na kapacitu klubu je v predpredaji limitovaný počet 300 ks vstupeniek. Vstupenky za predpredajovú cenu 7, resp. 8 eur je možné zakúpiť (počas otváracích hodín) v Nu Spirit Clube na Šafárikovom námestí 7 a počas celého dňa aj v Nu Spirit Bare na Medenej. V deň konania podujatia bude k dispozícii len 100 ks vstupeniek v cene 10 €.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Martin Šesták z Forza Music.

Súvisiaci interpreti: Oceán