Speváčka Kristína prichádza do rádií so svojím v poradí už šiestym singlom z druhého albumu V sieti ťa mám (2010). Pieseň Tajná láska je romantickou baladou, ktorá otvára dvere do zasnených dievčenských a ženských duší.

Pod textom s jemnou lyrikou je podpísaný Kamil Peteraj, ale melódiu si zložila Kristína sama. Keď dostala do ruky verše, sadla si za klavír, zasnívala sa a tón po tóne vyskladala celú skladbu.

"Väčšina dievčat sníva o svojom princovi, a ja som nebola výnimkou. Preto ma v texte od Kamila Peteraja zaujala ako prvá veta – chcem byť princeznou objavenou. Text som si vzala ku klavíru, kde som vedľa seba ukladala akordy, ktoré má v tej chvíli napadli. Do toho som si spievala, až nakoniec vznikla celá pieseň," zaspomínala si Kristína.

Hoci je Kristína momentálna šťastne zadaná, nemala problém priznať, že s tajnými láskami má iba pozitívne skúsenosti, čo sa odráža aj v jej aktuálnom singli. Jeho atmosféru zvýrazňuje živý orchester, ktorý dodáva nostalgickým spomienkam nádej, že tajné lásky nemusia byť vždy iba tajné.

"Keďže mám veľmi rada romantické piesne, od začiatku som si priala, aby Tajná láska navodila atmosféru, pri ktorej sú dovolené i tie najtajnejšie sny. Platonické a tajné lásky patria k životu každého človeka. Som rada, že môžem patriť medzi tých šťastnejších, ktorí majú na toto obdobie iba pekné spomienky a práve kvôli tomu som chcela, aby sa v rovnakom duchu niesla aj pieseň," uviedla Kristína.


Kristína - Tajná láska

Informácie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó, PR manažér speváčky.

--
Foto: Kristinamusic.sk