Speváčka Dominika Mirgová pripravila vizuál k ďalšiemu singlu z jej aktuálneho albumu Armáda. Voľba padla na skladbu s názvom Dole. Ňou chce speváčka zastaviť nenávisť a šírenie negatívnej energie.

Reakciou na minuloročný hit Dominiky Mirgovej Hore má byť pohodová, reggae hudbou inšpirovaná skladba Dole. "Išla som hore, mala by som ísť aj dole, tak to v živote chodí. Každý z nás prežíva lepšie, aj horšie časy, táto pesnička má inšpirovať ľudí práve keď sú dole, aby našli silu vstať a ísť ďalej a neriešili žiadne konflikty a boje, ktoré nikam nevedú," prezradila speváčka, ktorá zažíva priveľa negatívnej energie aj mimo šoubiznisu.

"Je všade, keď chodíme s mojimi deckami na tanečné súťaže po celom Slovensku, vidíme tam nevraživosť, neprajnosť, mám toho dosť. Väčší zmysel má pomáhať si a podporovať sa. Na jednej súťaži sa mi podarilo dať dokopy konkurenčné skupiny, zatancovali sme si všetci spolu taký free style, atmosféra bola hneď lepšia, uvoľnenejšia. Týmto sme sa inšpirovali aj pri tvorbe videoklipu, kde proti sebe bojujú tanečné skupiny, no nakoniec netancujú proti sebe ale spolu," doplnila.

TIP: Rozhovor s Dominikou Mirgovou: o armáde, autorstve, závisti aj prvom turné

V skladbe Dole sa ako hosť objavil raper Elpe. Videoklip sa nakrúcal v Trnave pod taktovkou Jána DoubleJ Jančoka. O vizáž sa postarala Lucia Sládečková a pod styling sa podpísala Jana Tomas.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Michal Šefčík, manažér speváčky.

Súvisiaci interpreti: Dominika Mirgová