Speváčka Pink zverejnila vo štvrtok video k nedávno zverejnenému singlu Walk Me Home, ktorý je predzvesťou jej pripravovaného ôsmeho štúdového albumu Hurts 2B Human, ktorý vyjde 26. apríla. Video režírovali Michael Gracey a Stuart Bowe.

Videoklip zachytáva speváčku v pôsobivých červených šatách ako tancuje vo vyľudnených uliciach New Yorku. Spoločnosť jej robia iba tiene. Jej vlastný, tiene tanečníkov a tieň muža, s ktorým tancuje. Impozantné zábery priam akrobatických kúskov, v rámci ktorých speváčka lieta vzduchom, vkusne vizuálne dotvárajú emócie sálajúce zo samotnej skladby. V závere klipu všetky tiene veľavravne miznú a Pink splynie s davom.


Od svojho debutu v roku 2000 Pink vydala sedem štúdiových albumov a jednu výberovku najväčších hitov. Predala vyše 60 miliónov albumov po celom svete, viac ako 75 miliónov singlov, cez 2,4 miliónov DVD a má na svojom konte 15 singlov v Top 10 rebríčka Billboard Hot 100. Je držiteľkou troch cien Grammy z úctyhodných dvadsiatich nominácií, získala tiež dve Billboard Music Awards, sedem MTV Video Music Awards, dve ocenenia People's Choice Awards a prestížnym časopisom Billboard bola vymenovaná za Ženu roka 2013.

Jej siedmy štúdiový album Beautiful Trauma (2017) debutoval na vrchole albumového rebríčka Billboard a stal sa platinovým. Nahrávka speváčke priniesla aj dve Grammy nominácie v kategóriách Najlepší popový sólový výkon (What About Us) a Najlepší popový vokálny album.

Text: Miroslava Rabčanová 
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Pink