Zdenka Predná ohlasuje návrat na scénu s novou sólovou platňou. Hudba.sk Vám prináša exkluzívnu premiéru nového videoklipu talentovanej tmavovlásky, v ktorom sa spojila s frontmanom českej kapely Nightwork, Vojtěchom Dykom. Singlom Walk In My Shoes speváčka navnaďuje fanúšikov na album, ktorý vyjde na jeseň.

Videoklip Zdenky Prednej a Vojtěcha Dyka k piesni Walk In My Shoes, ktorý hovorí o láske dvoch ľudí s veľkým vekovým rozdielom, sa natáčal v Prahe. Režíroval ho mladý a talentovaný Tomáš Kasal, autor úspešného videoklipu k piesni Run Run Run od Celeste Buckingham. V štýlovo poňatom vizuáli najnovšieho singla drobnej speváčky spieva dvojica o tom, ako chce za svoj vzťah bojovať. "Odkaz je jasný - treba robiť to, čo spraví šťastných nás samých, a kašlať na to, čo si o tom myslia ostatní," tvrdí Zdenka.

Video síce nemá žiadnu dejovú líniu, no stojí na oboch hlavných protagonistoch, ktorých stvárnenie aj vďaka striedaniu oblečenia, hrou so svetlom a prestrihmi vyznieva veľmi príťažlivo. 
Fanúšikovia majú teraz exkluzívnu možnosť pozrieť si videoklip v premiére a zároveň si vypočuť prvú lastovičku z pripravovaného albumu, ktorý sa bude volať Amulet. Spolupracuje na ňom s producentmi z bratislavského štúdia Littlebeat a už najčerstvejší rytmický počin Walk In My Shoes sľubuje ďalšie veľké veci.

Aktualizácia (10.10.): Album Amulet je možné zakúpiť na stránke iPark.sk alebo v digitálnej verzii prostredníctvom služby BeatBan.

 
Text: Hudba.sk
Foto: Youtube.com

Súvisiaci interpreti: Vojtěch Dyk, Zdenka Predná