Ak je z niečoho taký masívny hit ako z Hello od Adele, je veľmi pravdepodobné, že sa toho chopí Youtuber Anthony Vincent a prespieva to niekoľkými rôznymi hlasmi, resp. štýlmi známych interpretov. Prvý singel z nového albumu 27-ročnej Britky interpretoval napríklad ako Thirty Seconds to Mars, Roda Stewarta, Etty James a ďalších 22 umelcov.

Internetový fenomén Anthony Vincent opäť kvalitne baví svoje publikum. Naposledy sme o najlepšom hudobnom imitátorovi na Youtube písali v súvislosti s Taylor Swift a jej singlom Bad Blood. V rámci projektu Ten Second Songs prespieval populárnu skladbu o kamarátstve, ktoré nedopadlo dobre, na 20 spôsobov. Tentoraz si na paškál vzal Adele a Hello, jej comeback prekonávajúci rekordy.

Výčitkami nabité žialenie za strateným kontaktom so "starým známym" z albumu 25 (recenzia) odel Vincent okrem Adele aj do štýlov Alice In Chains, Lionela Richieho, The Mamas and the Papas, Roda Stewarta, Backstreet Boys, Thirty Seconds to Mars, Janis Joplin, Princea, Roya Orbisona, The Police, Electric Light Orchestra, rapera Lil Waynea, The Deftones, Randyho Newmana, Guns N' Roses, Donny Summer, Pink Floyd, Seala, Dimmu Borgir, Deadmau5, Deana Martina, Green Day, Eltona Johna a Etty James.

Fanúšikovia skladby sa tak aj po možnom prejedení novodobou klasikou môžu pozastaviť nad tým, ako by znela v metalovom šate alebo so synthpopovým podkladom, navyše akoby v podaní ich obľúbeného umelca. Internetový spevák sa v minulosti podobným kreatívnym poňatím s veľkým úspechom zameral aj na Dark Horse od Katy Perry či najotravnejšiu vianočnú odrhovačku.


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Adele