Spoločnosť Zoznam, s.r.o. prevádzkujúca okrem iného aj weby Hudba.sk a Predpredaj.sk hľadá novú posilu do svojho developerského tímu. Ponuka sa týka všetkých ľudí, ktorí majú ambície dosahovať vyšší level, nestagnovať v práci a podieľať sa na zaujímavých a rôznorodých projektoch.

Na ponúkanej pozícii môžeš pracovať na zaujímavých projektoch so špičkovými technológiami v oblasti bezpečnosti, virtualizácie, distribúcie výkonu a storage riešení. Svoje schopnosti môžeš rozvíjať počas práce na rôznych projektoch spoločnosti Zoznam – Hudba.sk, PodKapotou.sk, KarieraInfo.sk a Pc.sk.

Tvojou pracovnou náplňou bude návrh, vývoj a optimalizácia webových aplikácií. Pracovať budeš aj s databázami. Očakávame od teba databázový návrh a optimalizáciu databázových dotazov.

Motivujúce bude pre teba ohodnotenie a odmeny za úspešne ukončené projekty. Vďaka svojej práci zažiješ toho omnoho viac. Dostaneš poukážky na športové a kultúrne podujatia, lístky na premiéry filmov, koncertov, či poukážky na masáže.

Požadované znalosti:

- stredoškolské vzdelanie s maturitou
- anglický jazyk (stredne pokročilý)
- HTML, JavaScript, MySQL, PHP
- 2 roky praxe s programovaním aplikácií pre web
- dobrá praktická znalosť aspoň jedného z jazykov: PHP, Perl, Python, prípadne iné
- dobrá praktická znalosť relačných databáz, napr. MySQL, MS SQL, PostgreSQL alebo iné
- zodpovedný prístup k stanoveným úlohám

Bonusové znalosti:

- referencie na existujúce, bežiace služby
- praktická znalosť HTML, CSS
- praktická znalosť Javascript
- používateľská skúsenosť s UNIX/Linux systémami
- skúsenosť s prácou v tíme 

Ak spĺňaš nasledovné požiadavky, tak neváhaj a klikni na našu ponuku na pracovnom portáli Kariera.sk, kde sa o ponuke práce dozvieš viac informácií.

Zdroj: Zoznam