Anglický spevák Robbie Williams oznámil, že jeho pripravovaná jedenásta sólová štúdiovka dostala názov Heavy Entertainment Show a vyjde 4. novembra. Pôjde o prvý album, ktorý 42-ročný bývalý člen skupiny Take That uvedie na trh v spolupráci s vydavateľstvom Sony Music.

Novinka Heavy Entertainment Show bude v základnej verzii obsahovať jedenásť skladieb, na deluxe edícii bude ďalších päť piesní a tiež tri videá. Prvým singlom z albumu bude skladba Party Like A Russian, ktorú spevák predstaví 30. septembra. Dvadsiateho prvého októbra potom vydá druhý singel Love My Life.  

Titulná Heavy Entertainment Show je k dispozícii na YouTube už od decembra 2014. Robbie Williams totiž touto piesňou avizoval svoje vlaňajšie turné. Hosťami na jeho novom albume budú Rufus Wainwright a John Grant.


Tracklist albumu Heavy Entertainment Show: 

1. Heavy Entertainment Show 
2. Party Like A Russian 
3. Mixed Signals 
4. Love My Life 
5. Motherfucker 
6. Bruce Lee 
7. Sensitive 
8. David's Song 
9. Pretty Woman 
10. Hotel Crazy feat. Rufus Wainwright 
11. Sensational 

bonusové skladby deluxe verzie: 
12. When You Know 
13. Time On Earth 
14. I Don't Want To Hurt You feat. John Grant 
15. Best Intentions 
16. Marry Me 

Robbie Williams, celým menom Robert Peter Williams, sa preslávil ako člen spomínanej skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Dosiaľ vydal desať sólových štúdiových albumov, pričom zatiaľ naposledy ponúkol kompiláciu Under The Radar Volume 1 (2014). K jeho hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's The One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme.   

Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), no po následnom turné skupinu opäť opustil. 


Zdroj: SITA
Foto: Sandor Csudai - Szigetfestival.com

Súvisiaci interpreti: Robbie Williams