Po postupnom doznievaní letného hitu od spojenia Daft Punk a Pharrell Williams, je tu ďalší pokus o ťaženie z tohto hitu. Dvaja francúzski roboti tentokrát natiahli svoju chytľavú funkovačku na neuveriteľných 10 minút.

Prvý singel z nového albumu (recenzia) skupiny Daft Punk po ôsmich rokoch si na YouTube.com vypočulo vyše 70 miliónov fanúšikov. Hoci sa toto číslo ani náhodou neblíži k vyše 1,6 miliarde prehratí hitu Gangnam Style od kórejského rapera Psy, už sa na sociálnych sieťach ukazujú posmešné obrázky vyjadrujúce podobnú presýtenosť z letného hitu ako svojho času zo špecifického tanca. O fakte, že je módna vlna tohto singla už na ústupe, svedčia aj hitparády z celej Európy, v ktorých francúzske duo na vrchole strieda Robin Thicke a jeho Blurred Lines

Možno si to samotní tvorcovia uvedomili, a preto včera zverejnili desaťminútový remix singla Get Lucky. Pharrellove vokály trochu okresali a pridali humanoidov. Track je celý týždeň pred oficiálnym vydaním zdieľaný cez službu Spotify, ktorá však na Slovensku nie je podporovaná. Exkluzívne ho ale ponúka aj česká verzia služby Deezer. Na Slovensku bude skladba od budúceho týždňa. Get Lucky (Daft Punk Remix) bude aj súčasťou vinylovej kolekcie. Tú si fanúšikovia budú môcť kúpiť už od 16. júla.

Vypočujte si 10-minútový remix skladby Get Lucky TU.


Mimochodom, zo singla Get Lucky sa vo Veľkej Británii predalo už viac než milión kópií. Ide o vôbec prvý tohtoročný singel, ktorému sa to podarilo, a celkovo 136. v celej histórii UK Chartu. Get Lucky dosiahol miliónovú predajnosť iba po 69 dňoch od vydania. Pre Daft Punk, rovnako ako pre speváka Pharrella Williamsa a gitaristu Nilea Rodgersa zo skupiny Chic, ktorí v skladbe hosťujú, je to prvý singel s miliónovou predajnosťou. Pharrell však už čoskoro možno dosiahne tento úspech znova, keďže zo spomínaného singla Blurred Lines od Robina Thickea, v ktorom okrem neho hosťuje aj raper T.I., sa vo Veľkej Británii predalo už takmer 800-tisíc kópií.

Autor: Marek Majzon (zdroj: Digitalspy.co.uk)
Foto: Single cover

Súvisiaci interpreti: Daft Punk