Organizátorov koncertu Chrisa Normana, ktorý sa uskutoční 12. júna v popradskej Aréne, záujem divákov milo prekvapil. Vstupenky na sedenie sú už "rozchytané", a tak je už po dvoch týždňoch predpredaja jasné, že aktuálnym tempom bude koncert ešte pred jeho konaním vyhlásený za vypredaný.

"Za prvé dva týždne sme predali štvrtinu lístkov. Stalo sa tak v čase, kedy sme ešte nemali vytlačené plagáty a billboardy. Takýto veľký záujem o koncert Chrisa Normana nás teší," hovorí Robert Karas z produkčnej spoločnosti Key Art Agency. Dôvodom, prečo si ľudia z celého Slovenska plánujú výlet do Popradu a nenechávajú kúpu lístkov na poslednú chvíľu, je pravdepodobne aj ich nízka cena. Tú môžu organizátori ponúknuť vďaka financiám od generálneho partnera koncertu.

"Je to náš darček ľuďom z regiónu, významnú časť vstupného hradí spoločnosť Tatramat - ohrievače vody," vysvetlil Peter Štrbian, konateľ spoločnosti, ktorá začala pred 55 rokmi v Poprade vyrábať ohrievače vody a dnes ich spolu s tepelnými čerpadlami exportuje do celého sveta.

"Keďže si v tomto roku pripomíname pre našu značku krásne jubileum, rozhodli sme sa osláviť ho vo veľkom. Rok 2016 je v Poprade navyše rokom 760. výročia prvej písomnej zmienky o meste a 70. výročia spojenia Popradu, Veľkej a Spišskej Soboty do veľkého Popradu. Sme preto radi, že sme našli spoločnú reč aj s primátorom Jozefom Švagerkom a do nášho domovského mesta tak prinášame legendárneho speváka Chrisa Normana," uviedol Štrbian. "Tak, ako je v populárnej hudbe Chris Norman symbolom tradície a kvality, sme rovnakým pojmom medzi výrobcami ohrievačov vody my," dodal.

Koncert, na ktorom zaznejú generačné hity ako Midnight Lady, Lay Back In The Arms Of Someone či Livin' Next Door To Alice, bude zároveň prvým koncertom tohtoročného Popradského kultúrneho leta. Chris Norman odohrá 12. júna svoj prvý samostatný koncert v tomto regióne aj vďaka veľkej pomoci zo strany mesta Poprad. V súčasnosti sú po vypredaní vstupeniek na tribúnach v predaji už len lístky na voľné státie pod pódiom za zvýhodnenú cenu sedem eur. 

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Zdroj: PR článok
Foto: Chris-norman.co.uk

Súvisiaci interpreti: Chris Norman