Skupina Desmod, na čele s frontmanom Kulym, vydáva po viac ako roku novú skladbu s názvom Chcem viac. Skladba v sebe nesie nálož rocku v kombinácii s emóciami tak, ako sú priaznivci Desmodu zvyknutí. Kapela k novinke zverejnila aj videoklp z produkcie tímu Lexis Production.


Kým Desmod s lídrom Robom Šimkom vydal už niekoľko singlov, druhý (či prvý?) Desmod s Kulym sa neponáhľal. Novú pesničku s názvom Chcem viac vydali po viac ako ročnej singlovej prestávke, no nadviazali tam, kde skončili. Hoci má skladba emóciami nabitý text, rockové duše nitrianskych muzikantov sa nezaprú, čo podčiarkuje aj sólový part uprostred skladby.

Novinka je predzvesťou chystaného albumu, na ktorom kapela priebežne pracuje. "O tom kedy presne vyjde album nechceme fanúšikom ešte sľubovať. Jedno ale potvrdiť môžeme, a to že pracujeme na ďalších piesňach a veľmi sa z nich tešíme. Táto skladba vznikla spontánne v štúdiu, každý prispel svojou troškou, tak ako to Desmod robil vždy - je to spoločná tvorba. Okrem tvorby stíhame aj koncertovať a toto leto máme extrémne nabité, z čoho sa veľmi tešíme. Ale vôbec nám to nevadí, práve naopak, užívame si to. Dlho bola doba temna, tak teraz je to veľká eufória," uzatvára Kuly z Desmodu.


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Jana Trellová. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Desmod