Americká rap-rocková kapela Hollywood Undead, ktorá sa v lete predstavila na festivale Topfest, sa na budúci rok vráti na Slovensko. 6. apríla vystúpi v bratislavskej Refinery Gallery.

Formácia sa v našom hlavnom meste zastaví v rámci pripravovaného turné, počas ktorého predstaví aj skladby z najnovšieho albumu Day of the Dead (2015). Ako predskokan vystúpi americká skupina Attila.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Hollywood Undead vznikli v roku 2005 v Los Angeles. Formáciu tvoria J-Dog, Da Kurlzz, Funny Man, Johnny 3 Tears, Charlie Scene a Danny. Okrem prezývok sú pre nich typické aj masky. Na konte majú albumy Swan Songs (2008), American Tragedy (2011) a Notes from the Underground (2013), s ktorým sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostali na druhú priečku.

Ich zatiaľ posledným počinom je spomínaná štúdiovka Day of the Dead, ktorá vyšla v marci a pochádzajú z nej skladby ako napríklad Day of the Dead, Usual Suspects, Live Forever či Disease. Okrem toho vydali aj kompiláciu Desperate Measures (2009), album remixov American Tragedy Redux (2011) či tri EP nahrávky.


Informácie pochádzajú od PR manažéra koncertu Jána Kakaščíka a z archívu agentúry SITA.

Foto: Facebook.com/hollywoodundead

Súvisiaci interpreti: Hollywood Undead