Playlisty komerčných rádií sú plné hitov, ktoré snáď veľká časť poslucháčov naozaj chce počúvať. Stále však existuje množstvo ľudí, ktorí si svoju hudbu radi vyberajú sami. Keď vidíte na ulici človeka so slúchadlami, je takmer isté, že rádio nepočúva. Minimálne tento záver je možné spraviť z prieskumu troch mladých Slovákov. Pozrite si ich video o tom, čo počúvajú ľudia v Bratislave.

Autormi videa s názvom "What song are you listening to? Bratislava, Slovakia" sú týpci s internetovými prezývkami Blade, Yablko a TSCorbeaux. Inšpirovali sa podobným počinom z New Yorku, ktorý sa pred rokom objavil na Youtube, a rozhodli sa zistiť, ako je na tom s hudobným vkusom naše hlavné mesto.

"Pýtali sme sa ľudí s veľkými sluchátkami, malými sluchátkami, s vlasmi, bez vlasov, s piercingom, s pásikavými tričkami, ľudí bez žltej čiapky, levitujúcich ľudí a výsledok nás celkom prekvapil," uvádza Blade. Pozrite si video nižšie, možno prekvapí aj vás.

Ak vás zaujíma, ako video vznikalo, čo a prečo sa doňho nedostalo, a prečo zrejme tak málo ľudí počúvalo rádiové hity, prečítajte si článok zo zákulisia tvorby videa.

What song are you listening to? Bratislava, Slovakia

Pre porovnanie video z New Yorku:

Hey you! What song are you listening to? New York

Zdroj: Blade - http://spaceunicorn.sk/blog/co-pocuvaju-ludia-v-bratislave/
Foto: screenshot