Skladba TKO nie je práve najlepším singlom kariéry Justina Timberlakea, no videoklip k nej určite patrí medzi tie najzaujímavejšie. Americký spevák pokračuje v epickom štýle vizuálov, ktoré rozprávajú príbehy o vzťahoch. V tomto prípade ide o vzťah umierajúci a s ním spojený príbeh plný napätia s poriadne krutým koncom.

O réžiu 7-minútového videa, ktoré je akousi temnejšou verziou klipu Cry Me a River, sa postaral menej známy filmár Ryan Reichenfeld. Spevák v klipe stvárňuje muža, ktorý sa po hádke snaží udobriť so svojou ženou sexom na kuchynskej linke, no neúspešne. Navyše po odmietnutí dostane panvicou po hlavy a... zvyšok si už pozrite sami, no nečakajte happy end.

Riley Keough a Justin Timberlake v klipe TKO Zdroj: Youtube

Zaujímavosťou je, že mladú zlomyseľnú krásku z klipu si zahrala 24-ročná herečka Riley Keough, ktorej matkou je Lisa Marie Presley, a teda jej dedkom, keby sa vnučky dožil, by bol sám kráľ rock'n'rollu.

Hoci skladba TKO, ktorú Timberlake oficiálne vydal už v septembri, nepatrí medzi jeho najúspešnejšie single, v spojení s klipom funguje vynikajúco (ak režisérovi odpustíte pár nelogických detailov). Na rozdiel od vizuálu Take Back The Night totiž omnoho výraznejšie podčiarkuje fakt, že druhá časť albumu The 20/20 Experience je o temných stránkach lásky. Viac si o albume, ktorý je spolu s prvým dielom jednou z najzaujímavejších popových nahrávok roka, prečítajte v našej recenzii.


Text: Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Justin Timberlake