Už 12. marca budú v bratislavskej HANT aréne Pasienky znieť najväčšie hity legendárnych Boney M. v podaní bývalej členky Sheyly Bonnick a jej projektu The Sounds of Boney M. Anglická speváčka jamajského pôvodu však popri koncertovaní pracuje aj na zaujímavom sólovom projekte.

Okrem toho, že Sheyla Bonnick neúnavne šíri odkaz už nefungujúcej disco ikony Boney M., ktorej nestarnúce hity o niekoľko týždňov prinesie do Bratislavy, rozhodla sa realizovať aj s vlastnou tvorbou. S manželom Ingvarom a manažérom Maureenom Hironom pripravuje nový album s názvom Look Beyond, ktorý podľa nej prinesie niečo nové. "Úplne nový hudobný štýl zvaný Matzar je ladený motivačne. Texty sú pozdvihujúce a majú ľuďom dodávať nádej," vysvetlila speváčka. 

Na projekte začala pracovať približne pol roka dozadu, no vzhľadom na to, že je aktuálne v procese príprav, nepredpokladá sa, že do začiatku marca bude ukončený. Fanúšikovia sa však môžu tešiť na exkluzívny koncert, ktorý im pripomenie tvorbu jednej z najpopulárnejších európskych kapiel 70-tych a 80-tych rokov, vrátane skladieb ako Rivers of Babylon, Rasputin, Hooray! Hooray! It’s Holy Holiday, Daddy Cool a mnohé ďalšie. Sheylu Bonnick budú 12. marca na pódiu sprevádzať talentovaní speváci Angela Anuforo, Noel Mascol a Maya Chewuluza.

Pred koncertom svoje umenie predvedú talentovaní študenti hudobného konzervatória v Bratislave a pri príležitosti osláv 95. výročia jeho založenia vystúpia ako hostia The Sounds of Boney M. aj jeho absolventi, súčasní špičkoví slovenskí herci a muzikanti. Súčasťou koncertu bude aj oldies diskotéka, ktorá zavŕši energiou nabitú noc.

Vstupenky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk a vo vybraných predajniach spoločnosti Telekom či partnerských centrách (zoznam predajných miest). Lístky sa predávajú za 14,99 eur, táto cena však platí iba do 31. januára, následne bude ich cena stúpať. Fanúšikovia si môžu zakúpiť aj VIP lístky za 39,99 eur, ktoré zahŕňajú VIP vstup, welcome drink, ľahké občerstvenie, sedenie s operadlami a CD Boney M. s podpismi aktérov na pamiatku. Deti do 120 cm v sprievode rodiča so zakúpenou vstupenkou majú vstup zdarma.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Všetky aktuality a informácie sa dozviete na Facebook stránke koncertu.

Zdroj: PR / Kharisma

Súvisiaci interpreti: Boney M