Z producenta známeho pod pseudonymom Mafia Corner sa minulý rok vďaka východniarskej hymne Vypic a žic stal úspešný disko-raper a v ďalších "kolotočárskych" skladbách ako Joj Mamka Mamička, Holubička alebo Nasrac si dokonca i zaspieval. Teraz prichádza s novinkou Ja Nechcem, v ktorej ukazuje, že nie je všetko len o zábave.

Surfovanie na vlnách electro swingu, balkánskych dychoviek či rumunských tanečných odrhovačiek vymenil Michal Marušin alias Mafia Corner za zvuk súčasného elektronického popu. Chce si tak otvoriť priestor u nových poslucháčov hľadiacich na jeho doterajšiu tvorbu iba "vystrašene z diaľky".

"Nie všetko je o srande a v živote sa stávajú rôzne veci, aj tie smutnejšie a tragickejšie, a aj o tom treba robiť songy," hovorí spievajúci a rapujúci producent. Ako však dodáva, n
eznamená to, že Mafia Corner mení kompletne svoj zvuk. Poslucháči si už zvykli, že každá pesnička je iná a táto nevyspytateľnosť mu podľa vlastných slov vyhovuje.

Svoje novinky Mafia Corner zverejňuje spravidla spolu s videoklipmi a výnimkou nie je ani skladba Ja Nechcem. Kamery a réžie sa zhostil Pavol Verčimak a v klipe sa predstavili aj tanečníci Michal Golas a Katarína Mikušová. Na porovnanie pripájame pár kúskov z ostatných mesiacov, o ktorých sme na Hudba.sk nepísali, keďže už sa nikomu z redakcie nechcelo pozastavovať nad ich plytkosťou.


Songy, ktoré Mafia Corner zverejnil po úspechu Vypic a žic:


A čo vy, baví vás viac kolotočársky alebo vážnejší Mafia Corner?

Text: Hudba.sk (zdroj: Jozef Michalčin a Imrich Makó za Mafia Corner)
Foto: Mafia Corner

Súvisiaci interpreti: Mafia Corner