Kanadský tínedžerský idol Justin Bieber sa na úvodnom koncerte svojho turné Believe, ktorý sa uskutočnil 29. septembra v americkom Glendale, povracal na pódiu - a to hneď dvakrát. Podľa jeho vlastných slov na mikroblogovacej sieti Twitter malo byť príčinou jeho nevoľnosti mlieko.

"Je to pre mňa ťažké, viete, necítim sa najlepšie a vraciam tu pred toľkými ľuďmi," povedal Justin Bieber len chvíľu na to, ako mu počas skladby Out of Town Girl prišlo nevoľno. Na jeho otázku "Budete ma milovať aj napriek tomu, že som sa povracal na pódiu?" však približne 18-tisícový dav reagoval iba hlasným revom, resp. pišťaním, na čo spevák odpovedal po svojom: "Ok, chcel som, aby to bola najlepšia šou vo vašom živote. Nevadilo by vám, keby som ju dokončil?"

Bieberovi sa však nevoľnosť vrátila ešte raz, konkrétne počas piesne Beauty and a Beat. Spevák sa preto unáhlene pobral do zákulisia a koncert na niekoľko minút prerušil. Aj napriek tomu sa viaceré zahraničné médiá vyjadrujú o jeho výkone v superlatívoch - predsa len, spievať a vracať zároveň chce určite veľkú prax. Bieber podľa amerických médií určité skúsenosti už má. V roku 2011 počas svojho koncertu na Filipínach taktiež zvracal, no z vtedajšej nehody nevznikol videozáznam, ktorý by okamžite obletel celý svet.

Sobotné vystúpenie v Glendale (Arizona, USA) bolo prvým v rámci Bieberovho svetového turné k novému albumu Believe (recenzia). Spevák svoju tretiu štúdiovku predstaví 30. marca 2013 aj vo Viedni. S trochou irónie by sme ho mohli upodozrievať, že sa na pódiu povracal, aby na svoje koncerty prilákal aj početný zástup svojich neprajníkov. Túto hypotézu môže (ehm) vyvrátiť už dnes v noci na druhom koncerte turné, ktorý sa koná v Las Vegas.

Zdroj: Tmz.com, Usatoday.com
Foto: AP Photo/Lai Seng Sin

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber