Mladá slovenská kapela Scott & Zelda po vydaní debutového albumu, ktorý vyšiel v marci tohto roka, prichádza s videoklipom k úplne novému singlu s názvom Nuda. Pôvodne sa mala pieseň nachádzať už na spomínanom albume, ale nakoniec sa kapela rozhodla vydať ju ako samostatný singel.

Mixáž a mastering skladby prebiehal v LOFT Studios pod taktovkou Jaroslava Žiga ml. s ktorým formácia už dlhšie spolupracuje. O videoklip sa postaral skúsený tím v zložení: Brian Blan (režia, strih), Juraj Sugar (kamera), Peter Regec (kamera), Roman Hraník (svetlá) a Tomáš Flache (slow-motion postprodukcia).

Bratislavské zoskupenie Scott & Zelda, ktoré sa hudobne pohybuje medzi indie rock'n'rollom, punkom a popom, od svojho vzniku (jar 2012) stihlo vydať jedno EP, prvý oficiálny videoklip k piesni Anna a debutový album. Už teraz však chystá ďalšie pesničky. "Okrem aktuálneho klipu už pracujeme s novými nápadmi a určite by sme sa chceli pustiť v blízkej budúcnosti do nahrávania, je to jedna z vecí, ktorá nás napĺňa. Zrejme je úplne prirodzená pre umelca z akejkoľvek oblasti," hovorí spevák a gitarista kapely Tomáš Trebula.

Najbližšie budete mať možnosť vidieť kapelu hrať 5. septembera na after párty projektu "Rozbaľ to Bratislava" v bratislavskom klube Refresh. Na jeseň tohto roku chystá skupina sériu koncertov po Slovensku a Českej republike. 
Kapela hrá v zložení: Daniel Forgáč (gitara, hlavný spev), Tomáš Trebuľa (sólová gitara, sólový spev), Juraj Rychtárik (basgitara, doprovodné vokály) a David Zein (bicie).


Informácie a fotografie redakcii poskytol PR manažér Marco Maserati. Viac sa o kapele dozviete na www.facebook.com/scottnzelda.