Ryšavá bábka v károvanej košeli je späť. Postavička zobrazujúca Eda Sheerana, ktorá sa prvýkrát objavila v klipe k hitu Sing z roku 2014 sprevádza divákov aj v klipe k emotívnej balade Happier, kde odzrkadľuje spevákovo zlomené srdce.

Bábka sama sedí v baroch a popíja, spomína na svoju bývalú lásku, ktoré je vo videu vyrobená z balónov. Sleduje jej šťastie s novým partnerom. A v záverečnej scéne videa vidí všade navôkol balóny, čo znamená, že sa stále nevie zbaviť spomienok na svoju ex-priateľku.


Happier je zrejme posledným oficiálnym singlom zo Sheeranovho megaúspešného albumu ÷. Z tretej štúdiovej nahrávky sa celosvetovo predalo v prepočte 14 miliónov kópií a podľa oficiálnych štatistík je ryšavý spevák najlepšie predávajúcim interprétom roku 2017. Balada Happier už presiahla 400 miliónov prehratí a získala osem platinových a päť zlatých certifikátov po celom svete. Videoklip k nej natočil Emil Nava (Eminem, Rihanna).

Ed Sheeran momentálne koncertuje v Anglicku v rámci celosvetového turné a neskôr vyrazí aj na európsky kontinent. Najbližšie k nám sa predstaví vo Viedni v auguste.

Zdroj: Renáta Tomášová, Hudba.sk - Miroslava Rabčanová
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Ed Sheeran