Už len niekoľko dní ostáva do akcie, ktorá opäť prinesie do Bratislavy hudbu jednej z najvplyvnejších formácií na drum&bassovej scéne - Pendulum. Zakladajúci člen skupiny El Hornet v projekte Pendulum DJ set v spolupráci s MC Verse ponúka prierez tvorbou dnes už neexistujúcej kapely, ale aj úplne nové tracky od svetových producentov.

Sobotná párty ponúkne okrem vystúpenia slávnej dvojice aj ďalšie štyri kvalitné tanečné sety. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na vyše 8 hodín energických tanečných bítov v klube s masívnym zvukom a svetelnou šou. Majestic Music Club na Karpatskej ulici podobne nadupanú drum&bassovú akciu naposledy zažil v máji 2012 pod hlavičkou Special Place. Nenechajte si to ujsť!

Vstupenky sa predávajú cez Predpredaj.sk za 22 eur, priamo na mieste budú lístky za 25 eur.

Projekt Pendulum DJ Set tvorí spoluzakladateľ skupiny Pendulum Paul "El Hornet" Harding a vokalista Ben Mount vystupujúci pod umeleckým menom MC Verse. Potom, čo skupina v roku 2012 ukončila aktívne “live” hrávanie, je Pendulum DJ Set s hosťujúcim MC Verse jedinou možnosťou užiť si kultový austrálsko-britský projekt naživo. Prečítajte si o Pendulum viac v článku: Poslední mohykáni z kapely Pendulum zahrajú na jeseň v Bratislave

Zo susedného Rakúska sa predstaví absolútna špička – ako špeciálny hosť zahrajú Body & Soul, známi z najväčších tanečných festivalov nielen v Európe. Spolu s nimi pricestuje z krajiny pod Alpami dídžej a producent Defilla.

Chýbať nebudú ani domáci zástupcovia. O úvod sa postará DJ Steelth vystupujúci pod značkou Aircross. Ako jeden z dvojice dídžejov - Floydy a Steelth – ktorí pôsobia na scéne od roku 2008, sa minulý rok stal víťazom súťaze Signall_FM minibass. Svoj talent prezentoval aj v éteri Rádia_FM a hral na festivaloch Let It Roll či Uprising. Na záver celonočného žúru zahrajú ostrieľaní Huspi & Matis.

Kompletný program podujatia:

19:00 – otvorenie klubu
20:00–21:30 - Aircross (SK)
21:30–23:00 - Defilla (AT)
23:00–00:30 - Body & Soul (AT)
00:30–02:00 - Pendulum DJ set & MC Verse (AUS / UK)
02:00–04:00 - HUSPI & MATIS / dnb.sk / Nuclear (SK)

Zdroj: PR (Seahorse Promotion)
Foto: Facebook.com/elhornet.pendulum

Súvisiaci interpreti: Pendulum