Mladá speváčka Dominika Mirgová denne dostáva desiatky správ od svojich fanúšikov, ktorým jej hudba pomáha prekonať nešťastnú lásku. Pod videoklipom k skladbe Labuť sa však pred niekoľkými dňami objavil komentár, z ktorého zamrazilo nielen ju. Jedna z fanúšičiek sa jej totižto zverila, že len vďaka jej piesni sa nepripravila o život.

Mirgová sa pred časom vyjadrila, že chce spievať o veciach, ktoré sú pre ňu dôležité a zdá sa, že to je presne to, po čom fanúšikovia jej hudby túžia. "Pomáhame si navzájom. Mne Nová tiež pomohla prekonať niektoré veci a teraz lieči ďalej," tvrdí Dominika, ktorá v podobnom duchu pokračuje aj s aktuálnym singlom Labuť. V ňom bojuje proti predsudkom, ktorým mnohí z členov spoločnosti čelia.

Reakcie na seba nenechali dlho čakať a medzi komentármi pod videoklipom sa objavila aj správa od fanúšičky, ktorej skladba pomohla viac, ako ostatným. "Ďakujem za to, že šíriš do sveta takéto posolstvo. Pesnička ma zasiahla v momente, kedy som si myslela, že už neexistuje východisko a chcela som všetko skončiť," hovorí komentár. "Uvedomila som si, že som dosť silná na to, aby som to nevzdávala, a to som sa už pripravovala na najhoršie. Zachránila si mi život. V hodine dvanástej...ĎAKUJEM," dodáva fanúšička.

Dominika Mirgová sa ku komentáru od fanúšičky vyjadriť nechcela. Na sociálnej sieti však všetkým poďakovala za podporu a dôveru s odkazom na pesničku, ktorá podľa nej hovorí za všetko.

Dominika Mirgová - Labuť

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol PR manažér Dominiky Mirgovej, Michal Šefčík.

Foto: Stanislava H. Hricová

Súvisiaci interpreti: Dominika Mirgová