Slovensko-anglická kapela Purist vydá dlhoočakávaný debutový album Colourful Noise už túto sobotu 6. decembra. V rovnaký deň sa uskutoční aj release party v bratislavskom klube LOFT. Pár dní predtým si môžu fanúšikovia pozrieť artwork a vypočuť krátku ochutnávku "farebného šumu".

Elektropopová kapela dnes zverejnila kompletný tracklist albumu, ktorý trojica Juraj Peták, Alan Prekop a Liam Whybrow nahrávala v apríli tohto roka v Kodani v prestížnych Red Bull Studios Copenhagen. Na nahrávke sa bude spolu s introm nachádzať desať skladieb, ich ukážky si môžete vypočuť nižšie. Na sobotnom uvedení albumu do života si okrem Purist zahrajú aj talentovaní Jimmy Pé s Tante Elze, dídžejské sety odohrajú FVLCVRM a zakladateľ Labelu Gergaz, GLGN.

Vstupenky na release party v klube LOFT:  Predpredaj.sk

Purist debutovali v júli 2012 eponymným EP, po ktorom nasledovalo turné po Česku a Slovensku. Ich prvý singel Renaissance si rýchlo získal priazeň fanúšikov i médií, videoklip bol vysielaný v rotácii na MTV Czech a singel tri týždne kraľoval rebríčku na Rádiu_FM. Aj tento úspech sa pravdepodobne pričinil o nomináciu na Cenu pre najlepšieho nováčika na Radio_Head Awards 2012. Purist si počas svojej krátkej histórie zahrali na významných medzinárodných festivaloch ako Electronic Beats, Open'er Festival (Poľsko), Pohoda Festival, Grape a na showcase festivaloch Europavox vo Francúzsku a Waves Bratislava.


Tracklist albumu Colourful Noise:

1. Intro
2. Colourful Noise
3. Silence Keeps Us Alive
4. Back
5. Stories
6. Colourful Noise pt. 2 
7. Sarah
8. Monochrome
9. Tomorrow's Life
10. Home Tune

Zdroj: Facebook.com/puristlive

Súvisiaci interpreti: Purist