Stoner-rocková kapela Millhouse plánuje svoj nový album Event Horizon pokrstiť 3. mája v bratislavskom klube Randal. Hoci nahrávka je už takmer hotová, formácia sa rozhodla požiadať svojich fanúšikov o finančnú pomoc prostredníctvom portálu Indiegogo.

Podľa slov kapely je všetkých 12 skladieb, ktoré sa na albume objavia, nahratých a čakajú ich už len posledné úpravy. "Bola to pre nás nová skúsenosť. Na album sme zaradili dve staršie skladby, ktoré vďaka tejto spolupráci dostali úplne iný nádych," uviedol frontman Shorty na margo spolupráce s viacerými domácimi i zahraničnými umelcami. Nahrávka obsahuje aj singel Mangy Wolf, s ktorým sa skupina objavila v projekte Demovnica_FM.

Skupina aktuálne na portáli Indiegogo ponúka nielen pripravovaný album podpísaný všetkými členmi, ale aj tričká či dokonca možnosť získať blanu z bubna použitého pri nahrávaní. Millhouse album oficiálne pokrstia 3. mája v bratislavskom klube Randal za podpory kapiel Sliming Spoon a Archívny Chlapec.

Kapela Millhouse je na scéne od roku 2007. Dvakrát reprezentovala Slovensko na medzinárodnej súťaži Emergenza, má za sebou EP Alea Iacta Est vydané na USB kľúči a v minulom roku na seba upozornila už spomínaným úspešným singlom Mangy Wolf, ku ktorému natočila aj videoklip.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla kapela Millhouse.

Súvisiaci interpreti: Millhouse