Americká rocková kapela The Beach Boys zverejnila alternatívny remix skladby I Know There’s An Answer. Ide o ukážku z pripravovanej reedície albumu Pet Sounds (1966).

Novinka sa dostane na trh 10. júna pri príležitosti 50. výročia pôvodného vydania štúdiovky, ktorú magazín Rolling Stone v roku 2003 zaradil na druhé miesto v rebríčku 500 najlepších albumov všetkých čias. 

Špeciálnu edíciu uvedú do predaja v rôznych formátoch a variantoch, a to na CD, Blu-ray disku či vinyle. K dispozícii bude stereo i mono verzia štúdiovky, záznamy skúšok kapely, alternatívne mixy skladieb či doteraz nezverejnené koncertné nahrávky piesní ako Wouldn’t It Be Nice, Sloop John B, God Only Knows, You Still Believe In Me a ďalších. Súčasťou zberateľskej edície bude aj kniha. 


The Beach Boys vznikli v roku 1961 v Kalifornii. Kapelu pôvodne tvorili bratia Brian, Dennis a Carl Wilsonovci, ich bratranec Mike Love a kamarát Al Jardine. V roku 1983 zomrel Dennis a v roku 1998 zas Carl Wilson. Debutový album Surfin' Safari vydali v roku 1962 a zatiaľ poslednú nahrávku That's Why God Made The Radio uviedli na trh v júni 2012. Na konte majú množstvo hitov. Okrem spomínaných sú to aj Surfin' U.S.A., Fun, Fun, Fun, I Get Around, Help Me, Rhonda, California Girls, Barbara Ann, Good Vibrations či Kokomo. V roku 1988 ich uviedli do Rock 'n' rollovej siene slávy. 

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/thebeachboys

Súvisiaci interpreti: Beach Boys