Speváčka Dominika Mirgová má za sebou takmer desaťročnú kariéru, počas ktorej nazbierala množstvo užitočných skúseností. Tie sa rozhodla posunúť ďalej nádejným spevákom, výhercom jej vlastnej talentovej súťaže. Piati z nich strávili deň v profesionálnom nahrávacom štúdiu, kde si spolu s Dominikou aj zaspievali.

Mladá speváčka dobre spomína svoje obdobie v speváckej súťaži, no tentoraz sa ocitla na druhom brehu - ako mentorka. "Bola som nadšená. Jednak sa do súťaže prihlásilo veľa talentov, bolo veľmi ťažké vybrať päť výhercov. A tí, keď prišli do štúdia, odpadla som. Užili sme si veľa srandy a dúfam, že som im aj niečo odovzdala. Každý potrebuje na začiatku pomocnú ruku, som rada, že som mohla byť súčasťou prvého profesionálneho nahrávania práve s týmito deckami, boli skvelí," prezradila Dominika, ktorá má ambície podporovať mladé talenty aj ďalej.

"Okrem spievania sa venujem tancu, trénujem decká, plánujem otvorenie vlastnej tanečnej školy. Vidím v tom zmysel, trávia tak voľný čas nejakou aktivitou, nielen na internete. Hlási sa mi veľa detí, tak uvidíme, koľko budeme môcť prijať. A čo sa týka spevákov, no uvidíme, mám veľa nápadov, tak verím, že ešte niečo podobné spáchame," doplnila. Vo videu sa predstavili štyri speváčky - Sarah Cao, Mia Machats, Veronika Hale, Andrea Atyafiová a spevák Lucius Szikora.


Redakciu Hudba.sk informoval Michal Šefčík, manažér speváčky.

Foto: Instagram.com/dominikamirgovaofficial

Súvisiaci interpreti: Dominika Mirgová