Prvú skladbu s názvom Star in a puppet show z rovnomenného albumu, ktorý vychádza 20. marca, predstavila Kristina Sabo spolu s videoklipom, kde si na režisérsku stoličku opäť sadla samotná speváčka.

Nový album Star in a puppet show bude obsahovať desať autorských songov. Žánrovo Kristina neupustila od rocku, v ktorom sú miestami primiešané prvky indie a popu. Predpredaj albumu, o dizajn ktorého sa taktiež postarala Kristina, začal 28. februára. Obsahuje 20-stranový booklet s textami, jedinečným dizajnom na mieru ku každému songu a doteraz nezverejnené fotografie. Všetky nosiče zakúpené v predpredaji budú podpísané. Album vychádza digitálne a taktiež na CD nosičoch.


Kristina Sabo je autorkou hudby aj textu všetkých skladieb, ktoré pripravila v štúdiu spoločne s gitaristom Tomom Sabom. O basovú gitaru sa postaral Julo Szabo, basák kapely Leisure a bubenícky post na celom albume zaujal Gabriel Szelle. Ako hosť v jednej z piesní nahral piano a sláčikové nástroje Martin Hanzel, ktorý sa už v minulosti tejto úlohy ujal v singli Cesta domov. Sama Kristina uviedla na sociálnych sieťach, že sa už pracuje na ďalších videoklipoch k blížiacemu sa albumu.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Tom Sabo. Text správy sme upravili.