Hudobník a herec Jan Maxián známy na hudobnej scéne najmä vďaka pôsobeniu v skupine Nightwork si tajne vzal priateľku Luciu, matku svojej deväťmesačnej dcéry Rebeky Nely. Pár sa rozhodol pre svadbu na ostrove blízko Afriky.

"Svadba nám napadla asi desať alebo deväť dní pred odletom. Najskôr sme zisťovali, či sa v cudzine môžeme vziať a čo všetko je k tomu potrebné zariadiť, aby sa tak mohlo stať. Kamarátka ušila nádherné šaty pre Lucku, v zlatníctve začali kuť biele zlato na prstene a pár hodín pred odletom bolo všetko pripravené a my sme v pokoji a plní očakávania vyrazili na našu predsvadobnú, svadobnú a posvadobnú cestu," citoval Maxiána webový portál iDNES.cz.

"Obrad sa konal pod otvoreným nebom na pláži za svitu zapadajúceho slnka a lúčov v piesku. Prítomní boli len oddávajúci a moji dvaja dobrí priatelia, ktorí na ostrove žijú a šli nám za svedkov. Rebeka bola vtedy u prarodičov, pretože cesta na ostrov trvá pomerne dlho a v jej veku by asi bolo lepšie, aby zostala doma a týždeň si užívala láskyplného rozmaznávania od babičky. Po prílete do Prahy sme sobáš potvrdili pred očami rodičov na vyšehradskej akropole, aby o tú parádu neprišli," dodal.

S novou pani Maxiánovou sa herec zoznámil náhodou. "Kamarát z La Putyky mal s Luckou, ktorú som v tom čase ešte nepoznal, dohodnutý malý výlet s venčením psa. My sme doma psa nikdy nemali, preto som sa spýtal, či by som nemohol ísť tiež. Nakoniec kamarát nemohol, poslal mi jej číslo a nechal to na mňa. Tak som jej zavolal, prišiel, zoznámil, venčil, no... a to venčenie sa nám tak nejako trochu pretiahlo. A už to bude pár rokov, čo sme sa takto náhodou stretli na prechádzke, a myslím, že nám to ešte chvíľu vydrží," prezradil hudobník.

Skupina Nightwork, ktorá vlani patrila medzi najoceňovanejšie české kapely, sa v novembri po prvýkrát predstavila na Slovensku. Reportáž a video z ich recesistickej šou, ktorej úspech ich samých prekvapil, si môžete prečítať TU. Vo februári boli zase hosťami na odovzdávaní cien Slávik za rok 2011.

Informácie pochádzali z webovej stránky iDNES.cz.

Zdroj: SITA
Foto: Nightwork.cz