Britský hudobník Olly Murs plánuje vydať reedíciu svojej tretej štúdiovky Right Place Right Time (2012), na ktorú by chcel nahrať aj vianočnú skladbu so speváčkou Lily Allen. Dvadsaťdeväťročný rodák z Withamu to prezradil v rozhovore pre Daily Star Sunday.

"Nikdy som nenahral poriadny duet, takže momentálne sa pohrávam s týmto nápadom. Bolo by fajn spraviť niečo odlišné na Vianoce a teraz je na scéne toľko zaujímavých interpretov. Rád by som nahral niečo s Lily Allen, myslím, že to by bolo super. Alebo ak by som mal mieriť vyššie, tak jednoznačne Rihanna. Kto by s ňou predsa nechcel nahrať skladbu?" uviedol Murs, ktorý pri príležitosti vydania reedície spomínaného albumu uvedie na trh aj nový singel. Potom sa už chce venovať príprave novej štúdiovky.

Spevákovým aktuálnym singlom je skladba Dear Darlin', pri ktorej ho podľa jeho slov inšpiroval Eminem. "Pamätal som si Eminema, keď spravil skladbu Stan - písal v nej list," hovorí Murs. "Tento song svojím spôsobom opäť ukáže ľuďom, že nemusia posielať SMSky, tweetovať alebo písať na Facebook. Staromódny spôsob je písanie listov, ja som ich tiež zvykol písať svojím frajerkám," vysvetlil.


Olly Murs sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2009, keď skončil druhý v šiestej sérii speváckej súťaže The X Factor. V auguste 2010 vydal debutový singel Please Don't Let Me Go, s ktorým dobyl UK Chart. Tento úspech sa mu podarilo zopakovať aj so skladbami Heart Skips A Beat, Dance With Me Tonight a Troublemaker. Svoju prvú štúdiovku s jednoduchým názvom Olly Murs vydal v novembri 2010, rok po nej nasledovala nahrávka In Case You Didn't Know a vlani v novembri spomínaná Right Place Right Time. Zatiaľ čo s debutovým albumom sa dostal v UK Charte najvyššie na druhú priečku, s ďalšími dvoma sa mu už tento rebríček podarilo ovládnuť.

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív), Metro.co.uk
Foto: Facebook.com/ollymurs

Súvisiaci interpreti: Olly Murs