Americká speváčka Madonna napísala s hudobným producentom Diplom sedem nových skladieb. 35-ročný DJ informáciu potvrdil v rozhovore pre brazílsky portál Heloisa Tolipan, čím sa pripojil k menám ako Avicii či Natalia Kills, s ktorými Madonna aktuálne spolupracuje.

"Stretol som sa s Madonnou vďaka jej deťom a neskôr ma pozvala na párty. Skončilo sa to tak, že sme napísali sedem piesní. Väčšinou necítim tlak, aby som urobil hity, ale keď pracujete s takouto umelkyňou, je samozrejmé, že človek chce trošku posunúť hranice a prekonať sám seba," prezradil Diplo, s ktorým už spolupracovali napríklad M.I.A., Britney Spears, Beyoncé, No Doubt, Justin Bieber alebo Usher.

Ako producent ďalej prezradil, pripravované novinky budú rovnako provokatívne ako celá doterajšia tvorba svetoznámej speváčky. "Jedna zo skladieb, ktorú sme napísali, je naozaj cool a má názov Bitch, I'm Madonna," dodal Diplo. 55-ročná Madonna v súčasnosti pripravuje album, na ktorom sa podieľajú aj Avicii či Natalia Kills. Speváčka však zatiaľ nepotvrdila, či na novinku zaradí aj piesne, ktoré napísala s Diplom.

Madonna patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu. V roku 1983 vydala eponymný sólový debutový album, po ktorom nasledovali úspešné nahrávky ako Like A Virgin (1984), True Blue (1986), Like A Prayer (1989), Erotica (1992), Music (2000), American Life (2003), Confessions on a Dance Floor (2005), Hard Candy (2008) či MDNA (2012). Na konte má napríklad sedem cien Grammy.


Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Evan Agostini

Súvisiaci interpreti: Madonna