YouTuber Anthony Vincent, ktorý je známy unikátnymi coververziami popových hitov, sa tentokrát pustil do kultovej skladby Thriller od Michaela Jacksona. Vypočujte si, ako by svetoznáma pieseň znela v podaní Spice Girls, Marilyna Mansona či Ozzyho Osbournea.

Anthony Vincent sa na svojom YouTube kanáli s názvom Ten Second Songs už "pustil" do takých mien ako Katy Perry, Linkin Park či Ariana Grande. Tentokrát sa však rozhodol natočiť Halloweensky špeciál, ktorý venoval piesni Thriller, nedávno vyhlásenej za najobľúbenejšiu Halloweensku skladbu podľa Spotify.

Nové Anthonyho video si od doby, čo bolo zverejnené (27. októbra), pozrelo viac ako 1,6 milióna užívateľov YouTube. Spevák v rámci neho opäť bravúrne pracuje so svojím hlasom a napodobňuje rôzne štýly spevu. Vďaka tomu si môžete vypočuť, ako by znel Thriller v podaní mien ako Marilyn Manson, Tom Waits, Ozzy Osbourne, Cannibal Corpse, Rob Zombie, Type O Negative, Avenged Sevenfold či Spice Girls. Čerešničkou na torte je napodobnenie hlasu Vincenta Pricea, ktorý alternuje hlasmi postáv z knihy It od Stephena Kinga či seriálu The Twilight Zone od Roda Serlinga.


Text: Hudba.sk
Foto: Youtube