Slovenská superskupina Zlokot predstavila prvý singel s názvom Môj malý biznis. Okrem kapely, ktorú tvoria Losos z Noisecut, Stanka Apfelová z Got Blue Balls, Mario Marcinek, ktorý pôsobil v Nourish My Fame, a Albert Arkier, známy ako Lyrik, je pod novou skladbou podpísaný aj Juraj Benetin z kapely Korben Dallas.

Benetin v piesni naspieval refrén. Dídžej a producent Simon Ekhan (známy ako gitarista Japonec z Noisecut), už stihol urobiť k singlu remix Deathstep Mesh-Up, ktorý sa dá stiahnuť zo Soundcloud.com.


Zlokot feat. Juraj Benetin - Môj malý biznis


Členovia skupiny Zlokot sa podľa Stanky Apfelovej po prvý raz stretli niekedy v júni 2011, pričom skúšky sa naplno rozbehli v septembri. Premiérový koncert odohrali 13. októbra v bratislavskom Nu Spirite.

To, prečo vlastne Zlokot vznikol, vysvetľuje ich PR manažér s menom Kornélius Ocelkuj. "Skupina Zlokot vznikla preto, že si to želala tajomná entita rovnakého mena. Ako nástroj svojho prejavenia sa v tomto svete a v tejto dimenzii si zvolil hudbu. Použil na to štvoricu ľudí, ktorí z hudobného hľadiska nemajú k sebe príliš blízko. Zlokot má však zmysel pre humor a preto si vybral práve ich."

Zdroj: SITA
Vizuál: Soundcloud.com/zlokot