Hudobník Paddy Kelly, ktorý je bývalým členom rodinnej skupiny The Kelly Family, v nedeľu 3. marca v Bratislave nevystúpil. Dôvodom bolo chrípkové ochorenie, o ktorom fanúšikov informoval v sobotu na oficiálnej webstránke paddykelly.eu aj na svojom Facebooku.

"Je mi veľmi ľúto, že v tejto chvíli nemôžem vystupovať. Teším sa na to, ako sa k vám čoskoro vrátim a mrzí ma, že ste si ma nemohli pozrieť a že ste kvôli mne možno na koncerty aj cestovali. Som vďačný, že tomu rozumiete a sľubujem vám, že keď budem v poriadku, tak sa vrátim," uviedol Paddy Kelly, ktorý okrem Bratislavy musel zrušiť aj predstavenie v slovinskej Ľubľane.

Bratislavský koncert, ktorý je už od januára beznádejne vypredaný, absolvuje hudobník v náhradnom termíne niekedy v apríli. Koncert sa uskutoční na tom istom mieste, teda v Teátro Wüstenrot na Trnavskom mýte. Vstupenky na vystúpenie zostávajú v platnosti aj pre nový termín.

Tridsaťpäťročný rodák z Dublinu vystúpi s akustickou gitarou, bez kapely. V jeho repertoári bude zmes piesní z prvého sólového albumu, niektoré hity The Kelly Family a tiež nové skladby, ktoré budú na jeho ďalšej nahrávke. V rámci marcového Eurosarium Tour sa muzikant ešte ukáže aj v Poľsku, Švajčiarsku a Rakúsku.

Zdroj: SITA (paddykelly.eu)
Foto: Last.fm/music/Paddy+Kelly

Súvisiaci interpreti: Paddy Kelly