Nový klubový projekt Sound Incubator sa zameriava na mladých začínajúcich umelcov, ktorí sa nachádzajú v "inkubačnej fáze" svojej kariéry, teda v období, kedy sa rozhoduje, či sa budú hudobnej tvorbe venovať dlhodobo alebo ich kariéra skončí počiatočnými neúspechmi. V prvom vydaní sa predstaví súrodenecká dvojica Peter a Tomáš Szabó.

V novom bratislavskom priestore UHU Club sa v rámci unikátneho projektu Sound Incubator budú nahrávať aj záznamy z koncertov, ktoré sa budú vo forme digitálneho EP distribuovať prostredníctvom populárnych služieb iTunes, Deezer a Spotify. Rovnako bude umelcom sprostredkovaný kontakt s koncertnými agentúrami, hudobným manažmentom a vydavateľmi.

Premiéra Sound Incubatoru ponúkne už na budúci štvrtok (10.4.), vystúpenie súrodeneckej dvojice Peter a Tomáš Szabó. Ich mená zarezonovali už koncom minulého roka, kedy sa im podarilo prebojovať do finále súťaže Česko Slovensko má Talent. Príjemným prekvapením ich účinkovania v talentovej šou bola skutočnosť, že mladí hudobníci sú autormi všetkých skladieb, ktoré v ich vystúpeniach odzneli.

Prvým oficiálnym singlom talentovaných dvojičiek je skladba Beautiful When You Smile, ku ktorej koncom minulého roka natočili videoklip. V januári vystúpili na veľkom benefičnom koncerte, kde sa predstavili popri zabehnutých menách hudobnej scény ako sú Dominika Mirgová, Kali, Igor Kmeťo alebo Rytmus.

Projekt Sound Incubator je spojený s populárnou moravskou stand-up comedy šou NaMikrofon, ktorá bude mať na Slovensku absolútnu premiéru. Okrem hudby mladých talentov tak 10. apríla návštevníkov UHU Clubu čaká aj poriadna porcia zábavy.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Zdroj: PR
Foto: Facebook.com/Szaboovci