David Koller, Dave Grol, Phil Collins - zoznam týchto známych mien rozširuje spievajúci bubeník z Trnavy Gabriel "Angel" Vohlárik, ktorý prichádza so songom Len ty. Bubeník spolupracoval s mnohými slovenskými aj zahraničnými hudobníkmi. Aktuálne pôsobí v kapele Bystrík Banda, no okrem toho sa venuje aj sólovej tvorbe, v rámci ktorej je nielen bubeníkom, ale aj spevákom.

Od vydania posledného songu spievajúceho bubeníka z Trnavy Tak blízko ubehlo pár mesiacov. V týchto dňoch ponúka svojim fanúšikom ďalšiu skladbu, ktorú Angel okorenil rockovým podtónom a o text sa postaral Milan Medek. Do svojej tvorby vkladá rodák z Trnavy svoje myšlienky, emócie, energiu a tiež svoje vlastné spomienky. Angel v súčasnosti pracuje na ďalších skladbách, ktoré, podľa jeho slov, zverejní už čoskoro.


Gabriel "Angel" Vohlárik má ambíciu sprostredkovať milovníkom hudby aj vlastné postoje zrelého muža. Nahral už niekoľko skladieb, medzi nimi aj duetá s Kateřinou Petráňovou a Sandrou Urbančíkovou, pozoruhodný úspech dosiahol s vlastnou skladbou Prisahám. Na koncertoch sprevádza Svetlanu Rymarenko, bubnuje a podieľa sa na aranžoch v kapele Bystrík Banda, spolupracuje s raperkou Martinou Fabovou známou pod umeleckým menom Fejbs a jeho meno objavíte aj na albumoch ďalšej populárnej mladej raperky Simy.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Ivana Školeková. Text správy sme upravili.