Portál Discogs.com zverejnil, že skupina Nine Inch Nails uvedie 16. septembra na trh singel s názvom Dive And Slam. Frontman kapely označil túto informáciu za nepravdivú.

Frontman americkej rockovej kapely Nine Inch Nails Trent Reznor poprel informácie, že formácia plánuje v septembri vydať nový singel. Portál Discogs.com totiž zverejnil, že Nine Inch Nails uvedú 16. septembra na trh singel s názvom Dive And Slam. Päťdesiatjedenročný hudobník následne na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter napísal, že táto informácia nie je pravdivá.

Nine Inch Nails naposledy predstavili nový materiál v roku 2014, keď vydali remixovú EP nahrávku s názvom Seed Eight. Reznor potom vlani v decembri oznámil, že nový materiál plánujú predstaviť tento rok, žiadne detaily o pripravovaných projektoch však neprezradil. 


Trent Reznor založil Nine Inch Nails v roku 1988. Debutovali o rok neskôr s nahrávkou Pretty Hate Machine, z ktorej pochádza aj singel Head Like A Hole. Nasledovali albumy The Downward Spiral (1994), The Fragile (1999), With Teeth (2005), Year Zero (2007), Ghosts I-IV (2008), The Slip (2008) a Hesitation Marks (2013). Na konte majú dve Grammy a tiež dve ceny Kerrang!. 

Zdroj: SITA
Foto: Primavera Sound/Dani Canto 

Súvisiaci interpreti: Nine Inch Nails