Tvorcovia životopisnej snímky Bohemian Rhapsody pozastavili jej nakrúcanie. Dôvodom je "neočakávaná nedosiahnuteľnosť" režiséra Bryana Singera. Magazínu Entertainment Weekly to potvrdilo filmové štúdio Twentieth Century Fox. Režisér sa nemôže zúčastniť na nakrúcaní pre istú "zdravotnú záležitosť", ktorá sa týka jeho a jeho rodiny.

Filmár očakáva, že sa režisér Bryan Singer k nakrúcaniu bude môcť vrátiť po vianočných sviatkoch. Snímka o anglickej rockovej kapele Queen by sa aj napriek pozastaveniu nakrúcania mala dostať do kín v plánovanom termíne, teda 25. decembra 2018. Zosnulého lídra Freddieho Mercuryho stvárni americký herec Rami Malek.

Autorom aktuálnej verzie scenára je Anthony McCarten, pričom dvaja členovia Queen Brian May a Roger Taylor sa budú na snímke podieľať ako hudobní producenti.

Prečítajte si: Queen valcujú internet jedným videom. Objavili sme ďalšie, pozrite si ich

Bryan Singer
ako režisér debutoval v roku 1988 krátkometrážnou snímkou Lion's Den, v ktorej si zahral napríklad Ethan Hawke. Známy je aj vďaka filmom Podozriví (1995), Superman sa vracia (2006), Valkýra (2008) alebo Jack, zabijak obrov (2013). Bol taktiež jedným z výkonných producentov seriálu Dr. House (2004 - 2012), pričom dve epizódy aj režíroval.

Na konte má aj snímky X-Men (2000), X-Men 2 (2003), X-Men: Budúca minulosť (2014) a X-Men: Apokalypsa (2016).

Zdroj: SITA (EW.com)
Foto: AP Photo/Gill Allen

Súvisiaci interpreti: Queen