Producent americkej speváčky Keshy Dr. Luke, ktorý je známy aj spoluprácou s Katy Perry, Britney Spears či Miley Cyrus, je podľa losangeleskej polície vo vážnom nebezpečenstve. Informoval o tom portál TMZ. Niekoľko speváčkiných fanúšikov mu totiž prostredníctvom Twitteru adresovalo viacero nepriateľských odkazov, v ktorých sa mu vyhrážajú smrťou.

Polícia berie hrozby vážne aj preto, že jeden z fanúšikov zverejnil producentovu adresu a telefónne číslo a vyzval ostatných, aby sa k nemu pridali a zabili ho. Polícia už začala pátrať po identite vyhrážateľov, ktorí mu v odkazoch sľubovali, že mu podrežú hrdlo, rozpárajú ho dlhým nožom a podobne.

Dr. Luke sa do nepriazne fanúšikov dostal po tom, čo speváčkina matka uviedla, že za zdravotné problémy jej dcéry, ktorá sa v súčasnosti lieči pre poruchy stravovania, sú zodpovední jej manažér a producent. Obaja ju vraj nútili chudnúť, čo ju dohnalo až k bulímii a anorexii.

Producent, rovnako ako aj manažér, však vyhlásenia interpretkinej matky o tom, že by boli zodpovední za stav svojej zverenkyne popreli. "Je smutné, že v čase, keď Kesha hrozne trpí a snaží sa liečiť, jej mama rieši celú vec cez médiá. Kesha má moju plnú podporu, prajem jej len to najlepšie a skoré uzdravenie," uviedol Dr. Luke v januári.

Dvadsaťšesťročná speváčka, celým menom Kesha Rose Sebert, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2005. Známou sa však stala až v roku 2009, keď hosťovala v singli Right Round rapera Flo Ridu. O rok neskôr s albumom Animal (2010) dobyla americký albumový rebríček Billboard 200. S piesňami We R Who We R a Tik Tok sa tiež dostala na čelo singlového rebríčka. Na MTV Europe Music Awards v roku 2010 ju hlasujúci označili za Najlepšieho nováčika.

V roku 2012 vydala album Warrior, z ktorého pochádzajú single Die Young, C'Mon a Crazy Kids. V súčasnosti je jedným z najväčších hitov jej spolupráca s Pitbullom - Timber, producentom skladby je práve Dr. Luke.


Zdroj: SITA (Tmz.com, archív)
Foto: Facebook.com/kesha

Súvisiaci interpreti: Kesha