Anglický spevák, klavirista a skladateľ Elton John nahnevane opustil pódium počas jedného zo svojich koncertov v Las Vegas. Urobil tak po tom, ako ho pri vystúpení obťažoval jeden z fanúšikov, ktorých si umelec privolal na pódium.

Incident sa stal vo štvrtok v Caesar's Palace, keď 70-ročný interpret spieval pieseň Saturday Night's Alright For Fighting, informoval portál TMZ. Jeden z fanúšikov sa počas piesne viackrát načiahol, aby sa ho mohol dotknúť a dotýkal sa aj jeho klavíra. Robil to aj napriek tomu, že mu John povedal, aby prestal. Rozčúlený spevák mu následne vynadal, vstal a na chvíľu odišiel z pódia. Keď sa tam následne vrátil, koncert dohral, fanúšikom však rázne oznámil, že si to pokašľali (doslovne you fucked it up) a už ich nebude pozývať na pódium.


Spevák sa k incidentu neskôr vyjadril a v stanovisku pre magazín Entertainment Weekly vysvetlil, čo sa stalo. "Každý večer volám fanúšikov na pódium, keď hrám Saturday Night, je to vždy milá časť šou, kde sa s nimi môžem stretnúť, potriasť si s nimi rukou a mať ich pri sebe, keď hrám. Vždy boli veľmi zdvorilí k faktu, že sme uprostred živého vystúpenia. Tento chlapík bol neslušný, vyrušoval a nezáležalo mu a nerešpektoval našu šou, a tak som mu dal najavo, ako sa cítim. Potom som odišiel z pódia dovtedy, kým ho odtiaľ neodviedli," uviedol.

Prečítajte si tiež:

Opitá fanúšička vtrhla na pódium a obťažovala Céline Dion. Jej reakcia vás očarí

Elton John ohlásil koniec. S fanúšikmi sa rozlúči na turné, príde aj do Prahy

Elton John zrušil dva koncerty v Las Vegas. Môže za to britský princ?

Zdroj: SITA (Ew.com, Tmz.com)
Foto: AP Photo/Pavel Golovkin

Súvisiaci interpreti: Elton John