Prvú augustovú sobotu (3.8.) sa v Zámockom parku v Malackách konala druhá zastávka jubilejnej piatej série najväčších letných žúrov Fun rádio Dohoda. Dokonca ani extrémne horúčavy neodradili festivalových návštevníkov a spolu so silnou zostavou slovenských kapiel vytvorili fantastickú atmosféru.

Po mladých a talentovaných skupinách Ranná nevoľnosť, Rock Reunion a Fuera Fondo prišli na rad skvelí Polemici, AMO & Band a Katka Knechtová, ktorí zaplnili miesto pod pódiom veľkým množstvom fanúšikov. Na veľkú radosť mnohých ľudí ohlásili organizátori pár dní pred konaním Fun rádio Dohody v Malackách ďalšieho headlinera – festivalovú špičku Horkýže Slíže. Ľudia sa na ich vystúpenie veľmi tešili a dali to hlasno najavo.

Po nich nasledoval úžasný Richard Müller so svojimi kvalitnými muzikantmi a formácia Peter Bič Project, ktorá mala na Fun rádio Dohode premiéru. Napokon boli všetky oči na Majkovi Spiritovi, ktorému patril záver koncertnej časti. Tú najlepšiu tanečnú hudbu mixoval až do skorých ranných hodín slovenský producent a DJ Milan Lieskovsky.

Dvanásťhodinovým žúrom sprevádzala a medzi prestávkami publikum bavila zohratá moderátorská dvojica Junior a Marcel. Vďaka príjemnému prostrediu Zámockého parku a hlavne vďaka hasičom, ktorí priebežne ovlažovali rozhorúčených ľudí sa dali priam pekelné teploty vydržať a spríjemnili tak tisíckam návštevníkom sobotňajší najväčší letný žúr v Malackách.

Kto nestihol prvé dva najväčšie letné žúry, má ešte dve príležitosti:

17. augusta (sobota) - Poprad, pri AquaCity
31. augusta
(sobota) - Košice, Anička - Gajdovka 

Aktuálny zoznam a poradie účinkujúcich v jednotlivých mestách spolu s ďalšími informáciami o podujatí na www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku.

Zdroj: Fun rádio - platená inzercia

Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže, Majk Spirit