Manželka populárneho českého speváka a hudobníka Tomáša Klusa priviedla na svet ich druhú dcéru, ktorá dostala zaujímavé meno. Muzikant to v utorok potvrdil na Facebooku, kde zverejnil fotografiu detských nožičiek a napísal k nej "Jenovéfa Klusová".

Rodák z Třinca a jeho 29-ročná manželka Tamara sa zosobášili v roku 2013, pričom v máji toho istého roka sa im narodila dcéra Josefína. Vlani Tamara priviedla na svet syna Alfréda.

Trojnásobný otecko oslávi príchod Jenovéfy na svet s fanúšikmi na svojom najbližšom koncerte, ktorý odohrá už túto sobotu 9. septembra na Červenom Kameni v rámci festivalu Slovenské hrady.

Prečítajte si: Festival Slovenské hrady už v sobotu prinesie hudobné hviezdy na Červený Kameň



Tomáš Klus vyrastal v hudobnom prostredí, no jeho cesta k piesňam nebola priama. Kedysi bol totiž vrcholovým športovcom. V roku 2002 získal zlatú medailu v modernom päťboji na majstrovstvách Európy pre dorast. Debutoval albumom Cesta do záhu(d)by (2008) a nasledovali nahrávky Hlavní uzávěr splínu (2009), Racek (2011), Proměnamě (2014) a Anat život není (2015).

Medzi jeho známe piesne patria napríklad Pocity, Navěky či Pánubohudooken. Taktiež slávil úspechy so skladbou Cesta, ktorú nahral s kapelou Kryštof. Je tiež príležitostným hercom, v roku 2014 si zahral vo filmovej rozprávke Traja bratia.

Zdroj: SITA (iDnes.cz, Facebook.com/TomasKlus)
Foto: David Podrabský

Súvisiaci interpreti: Tomáš Klus