Čoraz populárnejšie podujatie Fight Night Challenge, ktoré okrem profesionálnych bojovníkov prináša aj pästné súboje známych mien šoubiznisu, sa 27. decembra uskutoční už po tretíkrát. Tentoraz sa presunie do Brna a ponúkne napríklad súboj raperky Aless so speváčkou Dominikou Mirgovou alebo bubeníka Martina Valihoru s mladým bratislavským raperom Erikom Tresorom.

Už tradične sa do ringu postaví aj Patrik "Rytmus" Vrbovský. Slovenský raper, ktorý minulý týždeň oznámil svoj nový veľký hudobný míľnik - koncert Kontrafaktu v pražskej O2 aréne (23.9.2023), už má za sebou boxerské stretnutia s českým raperom Marpom, zápasníkom Gáborom Borárosom a petržalským raperom Molochom. Jeho štvrtý súboj bude pikantný aj z toho pohľadu, že výsledok bude zaujímať okrem Slovákov a Čechov aj fanúšikov u našich južných susedov.

Na podujatí Fight Night Challenge 3 si totiž zmeria sily s maďarským spevákom a raperom Attilom Székim, známym na rapovej scéne pod menom Curtis. Széki je bývalým futbalovým útočníkom, ktorý hrával v prvoligovej Ujpésti. Neskôr sa zameral na rap, v ktorom zbiera úspechy. Aktuálne sa radí medzi celebrity, ktoré maďarská verejnosť veľmi dobre pozná. Nedávno sa zúčastnil aj televíznej šou typu Survivor, v ktorej sa dostal do finále. Boxu sa venuje už dlho, verejne sledovaný zápas však ešte nezažil. "Zápas ešte nemal, no chcel si vyskúšať, ako chutí súboj s niekým, kto rovnako ako on nie je boxeristom a má silné meno," približuje ďalší pravidelný účastník FNC Attila Végh.

"Tento zápas beriem ako pravidelnú verejnú výzvu a proces k nejakému finále, ktorým to celé ukončím. Iný bude v tom, že súper je ťažká váha a je aj o dosť vyšší. Bude to nová skúsenosť. Zameriavam sa na to, aby som bol dobrý po fyzickej a mentálnej stránke, lebo o ničom inom to u hobby boxera nie je," odpovedal Rytmus na otázky pred jeho štvrtým zápasom.

FNC 3 sa uskutoční 27. decembra v Zoner Bobyhall v Brne. Lístky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk.

Rozpis zápasov:

Rytmus vs. Curtis
Flexking vs. Baron
Dominika Mirgová vs. Aless
Erik Tresor vs. Martin Valihora
Marek Bartl vs. Robo Pukač
Erik Tlkanec vs. Michal Plesník
Tomáš Hron vs. Michal Martínek
Alex Cverna vs. Michal Zátorský
Tommy Zold vs. Marián Mišalko
David Zold vs. Dodo Koller

Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka podujatia Jana Trellová. Správu sme upravili. Viac sa o Fight Night Challenge dozviete na oficiálnej stránke fightnightchallenge.eu a sociálnych sieťach Instagram a Facebook.