Maďarský festival Heineken Balaton Sound je jedným z najväčších open air podujatí v Európe so starostlivo vyberaným mixom rôznorodých headlinerov elektronickej tanečnej hudby, ktorí hrajú na brehu jazera Balaton v obľúbenej dovolenkovej destinácii Zamárdi. Pozrite si prvé mená budúcoročného lineupu.

Ročník 2024 sa bude konať od 3. do 6. júla a tradične prinesie najznámejšie mená EDM scény, ale aj undergroundové mená z celého spektra housu, techna a ďalších žánrov elektronickej hudby. Prvými zverejnenými menami sú James Hype, Purple Disco Machine, Paula Kalkbrenner, John Newman, Marshmello, Lost Frequencies, Timmy Trumpet, Ben Nicky, Will Sparks, NERVO, Switch Disco a Nick Moren.

Za festivalom Balaton Sound, ktorý sa koná od roku 2007, stojí tím legendárneho Sziget festivalu. Návštevníci si tak môžu byť istí, že so všetkými ich skúsenosťami je postarané o každý jeden detail. Vzhľadom na svoju polohu je slnkom zaliaty festival jedinečným dovolenkovým zážitkom, doplneným o lineup na svetovej úrovni. Každý rok preto k Balatonu mieria milovníci tanečnej hudby z celej Európy. Okrem hlavného pódia s obrovskou LED stenou môžete zažiť jedinečnú atmosféru na intímnejších scénach na B My Lake so špičkovými vizuálmi, svetlami a prvotriednym zvukovým systémom.

Samotné jazero Balaton počas festivalu ponúka ideálnu kombináciu hudobnej zábavy a dovolenky. Môžete relaxovať v teplom a slnečnom počasí cez deň pri jazere a potom pretancovať celú noc na tanečné hity servírované najväčšími svetovými umelcami elektronickej hudby v prírodnom prostredí. Okrem toho môžete zažiť módne prehliadky, športové aktivity, tanečné workshopy, techno jogu či oddýchnuť si od festivalového ruchu výletmi po okolí a prechádzkami.

Festival ponúka na výber množstvo jedál vrátane vegetariánskej, bezlepkovej a bezlaktózovej ponuky. Pripravená je tiež pestrá ponuka ubytovania vo všetkých cenových kategóriách, ako na mieste, tak i v okolí. Pre majiteľov VIP vstupeniek sú k dispozícii extra služby v štyroch VIP priestoroch so zvlášť sanitou, jedlom a nápojmi, ako aj zrýchlený vstup na festival.

Štandardné štvordňové vstupenky sú aktuálne k dispozícii za 199 eur. Všetky podrobnosti nájdete na oficiálnej stránke festivalu balatonsound.com.

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)