Heineken Balaton Sound, jeden z najväčších elektronických plážových festivalov v Európe, odštartuje letnú sezónu dňoch 3. až 6. júla 2024 pri jazere Balaton v Maďarsku. Zverejnenie prvých mien lineupu sa očakáva už čoskoro, no verní fanúšikovia si môžu už predtým zabezpečiť lístky za špeciálnu úvodnú cenu.

Vstupenky sú k dispozícii od dnes (2.11.) počas obmedzeného 72-hodinového obdobia za výnimočnú predpredajovú cenu 169 eur za štvordňový lístok.

Organizátori v ostatnom ročníku predstavili viacero noviniek a zlepšení a v tomto trende chcú aj vďaka hlavnému sponzorovi Heineken pokračovať aj na budúci rok. "Vďaka podpore obyvateľov Zamárdi, kde sa festival koná, sa mesto rozhodlo, že festival môže v roku 2024 začať o týždeň neskôr. V dôsledku toho predpokladáme vyšší záujem domácich aj zahraničných návštevníkov, keďže termín bude opäť o čosi lepšie naplánovaný pre študentov, ktorí boli pre nás vždy dôležití," hovorí Anna Filutás, projektová manažérka Heineken Balaton Sound.

Balaton Sound 2023 Zdroj: Emil Chalhoub

"Tohtoročný festival získal výraznú pozitívnu spätnú väzbu, ktorá zdôraznila rozmanitosť elektronických hudobných žánrov, veľkolepé nastavenie pódií, očarujúce plážové oblasti a celkové zlepšenia infraštruktúry a vybavenia," dodáva Filutás. V roku 2024 budú zážitky z nábrežia, vďaka ktorým je Heineken Balaton Sound taký jedinečný, ďalej rozvíjané a plánuje sa aj prestavba väčších priestorov. Na základe spätnej väzby publika pribudnú nové kempingové služby a zmodernizujú sa sociálne zariadenia pre ešte väčší komfort návštevníkov.

Všetky podrobnosti o festivale nájdete aj v slovenčine na oficiálnom webe festivalu balatonsound.com.

Pripomeňte si atmosféru tohtoročného festivalu prostredníctvom oficiálneho aftermovie:

Zdroj: PR článok / reklama (Hudba.sk edit)