Juraj Strásky, spevák a skladateľ zo Žiliny, ktorého môžete poznať pod pseudonymom JUST, momentálne dokončuje nový album. Pred pár dňom z neho predstavil prvý singel s názvom Jeseň, ktorý sa svojou náladou a atmosférou veľmi dobre hodí aj do aktuálneho obdobia začínajúcej jari.

Autorom hudby a textu je samotný JUST, s produkciou a nahrávaním novej skladby aj celého albumu mu pomohol gitarista Ladislav Tvrdý. Saxofón nahral Peter Sandanus a mastroval Miroslav Širán zo štúdia Kamoto.

Nový album bude mať 12 piesní, ktorých autorom je Juraj Strásky. Na skladbe Quiet Man sa ako spoluautor podieľal Laco Tvrdý a o text sa postaral Timothy Eldridge. Bicie nahrával Roland Uškovitš. Album sa momentálne mixuje a vyjde pravdepodobne už na jar 2015. Teraz si môžete vypočuť aktuálny singel Jeseň.


JUST debutoval minulý rok albumom Poďme preč, ktorý nahral s producentom Tomášom Slobodom (Le Payaco, Sounds Like This) po tom, ako si ho všimol v relácii Demovnica_FM. Nahrávka sa dostala do širšej nominácie na Radio_Head Awards v kategórii Debut roka. Koncom roka 2014 absolvoval akustické turné s Archívnym chlapcom.

Informácie a fotografie portálu Hudba.sk poskytol Juraj Strásky.

Foto: Matej Drobný

Súvisiaci interpreti: JuSt