Letné radovánky sa pre bývalú členku skupiny Destiny's Child takmer skončili tragédiou. Kapitán lode, na ktorej sa plavila, stratil orientáciu a trvalo viac než 10 hodín, kým sa dostala na breh. Mel C zase priznala, že v časoch najväčšej slávy Spice Girls poslala Victoriu do čerta a vychádzajúca hviezda Miley Cyrus sa chcela zbaviť svojho priezviska.

Americká speváčka Kelly Rowland pre magazín People opísala desivú skúsenosť, keď sa pred dvoma týždňami spolu s priateľmi stratila na mori neďaleko mesta Provincetown v štáte Massachusetts. Zakladajúca členka skupiny Destiny's Child bola pozorovať veľryby, kapitán lode však pre vysoké vlny a hmlu stratil orientáciu. "Pamätám si, že som si vravela: 'Bože, nedovoľ, aby sa táto loď prevrátila. Prosím ťa, aby sme sa dostali na pobrežie celí a zdraví. Len sa chcem dožiť zajtrajška'," povedala.

Tridsaťdvaročná Rowland tvrdí, že najprv stratili z dohľadu loď, ktorú sledovali, a zrazu si uvedomili, že nevidia ani pobrežie či bóje a sú "v strede ničoho". O 13:25 sa snažili zavolať pomoc, no nemali signál. "Hovorila som si: 'Prosím, Bože, daj mi dve čiarky.' Dal mi ich a zavolali sme nejakým ľuďom na pevnine a pomohli nám," povedala. Pobrežná hliadka ich navigovala späť, pričom cesta bola podľa nej zdĺhavá, keďže ich brzdili veľké vlny. Do prístavu dorazili až o 23:47. Zo strašidelného zážitku sa už spamätala, no podľa jej slov sa ešte dlho na žiadnu loď nechystá.

Britská speváčka Melanie C prezradila, že ju takmer vylúčili z dievčenskej formácie Spice Girls, keď povedala Victorii Beckham nech ide do čerta. Hádka, pri ktorej k tomu došlo, sa odohrala ešte v roku 1996. "Boli sme na Brit Awards, sedeli sme pri stole s Lennym Kravitzom, Vanessou Paradis a všetkými týmito hviezdami a trošku sme si vypili," povedala pre britský denník Daily Star. "Ku koncu som bola skutočne naštvaná a povedala som Victorii nech ide do čerta. Bolo to zbytočne zdramatizované, ale naozaj som ju tým rozrušila. Na druhý deň mi volali manažéri a pohrozili mi vyhodením zo skupiny," vysvetlila. Dodala, že si teraz už ani nespomenie prečo sa hádali.

Americká speváčka Miley Cyrus zvažovala, že prestane používať svoje priezvisko. Chcela sa tým vraj zbaviť spojitosti s rolou Hannah Montany v seriáli spoločnosti Disney, ktorá ju preslávila. "Rozmýšľala som, že sa vzdám priezviska Cyrus a ostanem iba Miley, ale moje meno je teraz všeobecne známe," povedala Cyrus v rozhovore pre magazín Notion. "Ľudia majú o mne mylný názor, že som jedno z tých detí z televízie. Naozaj ťažko pracujem a som v inom prostredí. Som mladá a žijem v Los Angeles, čo je sen každého. Žijem naplno a z požehnania môjho mena sa stáva prekliatie," vysvetlila.

Zdroj: SITA (People.com, Digitalspy.co.uk, Dailystar.co.uk, Notionmag.com)
Foto: AP Photo/Sergei Grits

Súvisiaci interpreti: Kelly Rowland, Spice Girls