Heslom viac je vždy viac, sa aktuálne riadi slovenská formácia Mofokiller, ktorá zverejnila naraz hneď dva live videoklipy a chystá ďalší. Chalani v nových videách dokazujú, že ich hranie naživo baví a že to naživo vedia. Za novinkou kapely stojí jej spevák a basgitarista Miro Beka. Ten nahrávku mixoval, mastroval a dokonca sa postaral o strih videa.

"V minulosti sme nahrávali v rôznych štúdiách a spolupracovali s rôznymi ľuďmi. Výsledok bol vždy akýsi kompromis. Nikdy sme neboli na 100% spokojní. Preto sme sa rozhodli, že si budeme veci robiť sami. Vlastne dnes to tak robí mnoho kapiel. Z výsledku sa veľmi tešíme," prezradil Miro Beka.

Videá vznikli v priestoroch známych bratislavských skúšobní Bunker Music House a aj preto tento počin nesie názov Naživo z Bunker Music House. Nahrávka je akýmsi prierezom tvorby kapely. Satanove ruky pochádzajú z pol roka starého EP Kult. Absolútnou novinkou je Hmota, ktorá napovedá o momentálnom hudobnom smerovaní kapely. Časom pribudne ešte tretie video Amnestia na blbosť z debutového albumu Väzby z roku 2015.

"Skladba je venovaná všetkým, čo trpia depresiami alebo úzkostnými stavmi a naučili sa s tým žiť, ale aj tým, čo ešte stále bojujú. S pár dobrými priateľmi je všetko lepšie," poodhalil myšlienku novej skladby Hmota Matúš Cíger.



Redakciu Hudba.sk za kapelu Mofokiller informoval Matúš Cíger. Tlačovú správu sme upravili. Novinky skupiny môžete sledovať na oficiálnej stránke www.facebook.com/mofokiller.

Foto: archív kapely