Populárna speváčka Gwen Stefani vydáva svoj prvý vianočný album You Make It Feel Like Christmas. Album okrem klasických vianočných melódií, akými sú napríklad Silent Night, White Christmas a Jingle Bells, obsahuje aj šesť originálnych piesní.

Na ich tvorbe sa podieľala sama Gwen Stefani v spolupráci s Justinom Tranterom. Ten je známy spoluprácou s Britney Spears, Selenou Gomez či Justinom Bieberom. Na vianočnej novinke sa podieľal aj skladateľ a producent busbee, ktorý spolupracoval napríklad s Lady Antebellum alebo Christinou Aguilerou.

Na albume nebude chýbať ani duet You Make It Feel Like Christmas, ktorý Gwen naspievala so svojím partnerom, americkou country hviezdou Blakeom Sheltonom. Špeciálna verzia albumu ponúkne navyše 24-stránkovú knihu plnú fotografií z nahrávania tohto sviatočného albumu, ako aj fotografií zo súkromných vianočných osláv Gwen Stefani.


Gwen Stefani debutovala v roku 1992 ako frontmanka dnes už ikonickej skupiny No Doubt, ktorá sa v roku 1995 preslávila vďaka hitu Don't Speak z tretieho albumu Tragic Kingdom. Jej prvý sólový album s názvom Love. Angel. Music. Baby., ktorý vyšiel v roku 2004, sa dočkal celosvetového úspechu s viac ako 7 miliónmi predaných kópií.

Obdobný úspech zaznamenal aj ďalší album The Sweet Escape, na ktorý po dlhšej pauze nadviazala minulý rok albumom This Is What the Truth Feels Like. Na ňom sa krásna speváčka vyspievala okrem iného aj z bolestivého rozchodu s  exmanželom Gavinom Rossdaleom.

Redakciu Hudba.sk informovala Dominika Dirgasová z vydavateľstva Universal Music.

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Gwen Stefani