Peter Cmorik prežíva plodné obdobie, čoho výsledkom je nedávno vydaný štúdiový album Guitardisco, ku ktorému natočil štyri videoklipy. Teraz prichádza s novinkou Nič sa nezmení. Balada, v ktorej vyznáva lásku životu a celému svetu aj napriek jeho nedokonalosti, je inšpirovaná jeho obľúbenou kapelou.

"Nič sa nezmení som písal ako klasickú power baladu, kde som sa vo zvuku či štýle spevu inšpiroval mojou najobľúbenejšou kapelou Aerosmith," prezradil Peter Cmorik. Spolu so svojou kapelou už počas lockdownu nahral jeden cover piesne slávnych rockerov, a dokonca si na tú spoluprácu prizvali Zuzanu Smatanovú, ktorá prekvapivo hrá na ústnu harmoniku.

"Nič sa nezmení je splnením dlhodobého sna napísať takú 'aerosmithovku' s náročným spevom, takže sa z toho veľmi tešíme. Text napísal Vlado Kraus, ktorý dokonale vystihol atmosféru songu a nás hneď chytil za srdce. Je to taký smutne láskyplný pohľad na náš svet," približuje novinku Peter Cmorik.

O vizuál piesne sa postaral Feri Gažík, ktorý má na svedomí aj klip k Cmorikovej piesni Taká ako ty. Tentoraz sa však jedná o kombináciu klipu a lyrics videa.

Peter s kapelou majú za sebou úspešný rok s vyše 80 koncertami po Slovensku a Čechách. Zdá sa, že po úspechu albumu Guitardisco zostali pri chuti, takže v nasledujúcom roku môžeme očakávať spevákov siedmy album.

Tip redakcie: Peter Cmorik pozýva albumom Guitardisco na šialenú jazdu. Prisadnite si (recenzia)

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Kristóf Kiss. Text správy sme upravili.