Na novom albume kolumbijskej speváčky Shakiry vraj bude hosťovať aj austrálska rapperka Iggy Azalea. Informoval o tom španielsky denník El Mundo. Na pripravovanej štúdiovke 37-ročnej interpretky spolupracujú i mexická kapela Maná a španielsky spevák Alejandro Sanz. Album by sa mal dostať do predaja na jar tohto roka.

Shakira odštartovala kariéru v roku 1991 nahrávkou Magia, ktorú však, takisto ako aj druhý počin Peligro (1993), pre komerčný neúspech v súčasnosti považujú iba za promoalbum. Oficiálnym debutom sa tak stal až album Pies Descalzos (1996), po ktorom nasledovali postupne štúdiovky Dónde Están los Ladrones? (1998), Laundry Service (2001), Fijación Oral Vol. 1 (2005), Oral Fixation Vol. 2 (2005), She Wolf (2009), Sale el Sol (2010) a Shakira (2014).

Iggy Azalea sa narodila v Sydney, no ako šestnásťročná sa presťahovala do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Vlani v apríli sa dostal do predaja jej debutový album The New Classic, pričom v novembri ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified.


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/iggyazalea

Súvisiaci interpreti: Iggy Azalea, Shakira